2020 második félév

Az idei második félév ötödik napján, július ötödikén teliholdra ébredhettünk. Bakban járó Hold, Rákban járó Nap alkotott ekkor szembenállást, így láttunk éjszaka teliholdat.

A lelkünkben is ott él az a kardinális feszültség, amely az égen a Bak-Rák tengely teliholdja képében mutatja, hogy nem tűrhetjük tovább a mellékvágányokat, a félrenézéseket, az álmegoldásokat.

Lehet ez egy inspiráló, termékenyítő feszültség, amely éppen ahhoz kell, hogy határozottabban mozduljunk abba az irányba, amelybe már hónapok óta tolnak, sodornak az égi és a mibennünk működő energiák.
De lehet ez egy szaggató, fájdalmas feszültség is, ha már hónapok óta ellenállunk azoknak az égi és bennünk működő energiáknak, amelyek hónapok óta tolnának, sodornának abba az irányba, amelybe nem vagyunk hajlandók elindulni.

Az ötödike reggeli telihold után estére elérte a Hold a Bakban együtt álló Jupitert és Plútót (23 fokon), aztán a Neptunusz szextiljét (Halak 20 fokon), végül a Bak Szaturnuszt is (29 fokon), és még jobban felhangosította bennünk az idők szavát. A következő két hétben egyre erőteljesebbé fokozza azt, amíg július 20-án az újhold (Nap és Hold együttállása a Rák 28 fokán), pontosan szembe kerülve a Szaturnusszal meg nem kérdezi tőlünk ott belül, hogy érezzük-e, éljük-e, halljuk-e már ott belül az égi törvényt?

Hogy mi ez az egész évben ható energia, ami ebben a két hétben még inkább tapasztalhatóvá válik? Mi kíséri végig az évünket, és ha képesek vagyunk magasabb szinten élni a bennünk működő energiákat, mit hozhatunk ki ebből az egész helyzetből? Íme:

– Nézz! Láss! Ne takard el tovább a szemed! Ne temesd el lélekrészeidet! Ne hagyd meghalni az érzéseidet! Merj élni! Merj látni! Merj érezni!

– Hagyd abba, hogy másokat hibáztatsz, és azt hiszed, így kevésbé szenvedsz! Hagyd abba, hogy magadat hibáztatod és azt hiszed, így kell lennie! Hagyd abba, hogy kívül vagy belül hibásokat keresel a szenvedésed miatt! Vedd észre, hogy ezzel megölöd a lelked, elpusztítod magadban az élőt!

– Lélegezz! Ahogy a levegőt beszívod és átjár téged, úgy válsz eggyé te, a kicsi a világgal, a naggyal. Hagyd, hogy felmelegedjenek a megfagyott érzéseid! Igen, így újra érezhetővé válnak, és ez bizony fájdalmas.Ne törődj a félelemmel, eddig is csak gúzsban tartott, most már csak lépj! Csak addig fog fájni, amíg meg nem engeded, amíg megtagadod, hogy az érzés legyen, létezzen, átjárjon. Mert amikor már hagyod, hogy szétterjedjen benned, észre fogod venni, hogy nem halálos, hanem ellenkezőleg: újra élsz! Élsz, tapasztalsz, lépsz. Tovább.

– Fogadd el az élet ritmusát, ne akarj kierőszakolni már mást, máskor, mint azt és akkor, amit ad. Tanulj meg bízni a térben, amely mindent tartalmaz. Küzdj a céljaidért, de ismerd fel, ha tévúton jársz vagy ha nem időszerű a küzdelmed.

– Lehet, sőt valószínű, hogy sok tervedet nem tudod megvalósítani ebben az évben: de csak addig halmozod a kudarcokat, csak addig találkozol az akadályokkal, amíg megtanulsz másképpen látni.

– Mert ha kitartasz, meg fogod látni, hogy az akadályok részei a terveidnek. Minél jobban ragaszkodsz egy elképzelésedhez, annál szilárdabb és biztosabb akadályokat hozol létre a terveiddel párhuzamosan. Illetve, minél görcsösebben akarsz valamit elkerülni, annál inkább az utadba kerül. Mit tehetsz hát?

– Megengedőbb leszel, elengedőbb leszel, megértőbb leszel, elfogadóbb leszel, együttműködőbb leszel.

Az élet olyan, mint a siklóernyőzés. A július ötödiki telihold pedig felébreszthette bennünk azt a bátorságot, ami kell a nekifutáshoz.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.


Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.