A tökéletes időpont esküvőhöz

Szombaton felemelő és gyönyörű eseményen voltunk, egyik legkedvesebb ismerősöm ment férjhez. Bár a vendégek nem tudtak rólam, sokan dicsérték nemcsak az időjárást, hanem valahogy érezték az időpillanat nagyszerűségét is.

A házasságkötés időpontját pedig nem az anyakönyvvezető naptára határozta meg, hanem az aktuális csillagállás, amelyet egy előzetes konzultáción, még valamikor a hideg téli napokon kiválasztottunk.

Kevesen tudják, pedig milyen hasznos, hogy az asztrológia eszközei nem pusztán a születési horoszkóp elemzésére terjednek ki, hanem más nagyszerű lehetőségeket is adnak a kezünkbe. Ilyen például az, hogy ha tudjuk egy esemény szükségszerű vagy tervezett bekövetkeztét – és módunkban áll – akkor ki tudjuk választani azt az időpontot, vagy azokat az időpontokat, amikor a saját születési képletünkkel a leginkább összhangban vannak az aktuális égi mozgások. Tehát, amikor úgy élhetünk meg egy eseményt, hogy annak a legkedvezőbb hatásait tudhassuk magunkénak és a jövő számára is a lehető legjobb magokat ültessük az adott témában.

Személyes életünk egyik legfontosabb eseménye a házasságkötés. A házasulandó felek születési képletéből megismerjük az egyének személyes adottságait, képességeit, erősségeit, gyengeségeit, temperamentumát. Az összevetésből (szinasztria) pedig rálátunk arra, hogy milyen minőségű a kapcsolódásuk, miben tudják egymást támogatni, miben harmonizálnak, mibe könnyű együttműködniük, miben különböznek, hol várhatóak esetleges súrlódások, stb. (Ez a téma is megér egy külön bejegyzést).

És amikor ez a két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét, akkor az asztrológus segítségével ki tudja választani azt az időpillanatot, amikor a legjobb esélyekkel indítanak egy új fejezetet a közös életükben.

Boldog vagyok, hogy vannak, akik felismerik ennek a lehetőségnek a jelentőségét, és hihetetlenül jó érzés, hogy hozzájárulhatok két ember sokáig tartó boldogságához a magam eszközeivel.

Hosszú, örömökben bővelkedő, egészségben, boldogságban megélt házasságot kívánok nektek, Kata és Ákos!

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Gyökerek & szárnyak: újratervezés

Témába vágó írás még: Ideális társ?, Az igazi.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.