Elindult a csoport!

Kíváncsi vagy, hogyan lehet nyugalmat lelni a zűrzavarban? Mi segíthet abban, hogy a félelem helyett derűt élj? Érdekel, hogy mit üzen az idők szava?

A Tudathang: életre hangoló csoport azoknak szól, akik szeretnének online bepillantást nyerni a jelen változó állapotok mitológiai-archetipikus-asztrológiai és leginkább józan ész alapú szemléletébe. A csoport addig működik, amíg vannak inspiráló kérdések, témafelvetések. Az ismeretlen helyzetek, a nem belőlünk induló változási folyamatok természetes módon hozhatnak félelmet addig, amíg nem rendelkezünk azzal a látásmóddal, amely megszabadít ezektől a negatív érzésektől.

Kételkedsz, hogy ez lehetséges? Csatlakozz a csoporthoz és kérdezz, figyelj, kapcsolódj, hogy neked is könnyebb legyen alkalmazkodni a változásokhoz, sikerüljön neked is rugalmasan kezelni a mindig felmerülő váratlan, új helyzeteket.

Szeretettel várlak, hiszen mindannyiunk nyugalma és jóléte érdekében hoztam létre és működtetem ezt a csoportot. Néhány naponta össze tudunk itt kapcsolódni az élő videós bejelentkezések és egyéb megosztások révén, amelyek a jelen helyzetben minket és a jó közérzetünket hivatottak szolgálni.

Szeretettel látlak ott, ahová azokat hívom, akikben megszületett az igény a rálátásra, megértésre és elfogadásra a nyugalmuk és belső békéjük érdekében.

A csoportba való belépésed automatikusan megtörténik, amikor három egyszerű kérdésre megválaszolsz.

A kérdésekre adott válaszaid hozzájárulnak (névtelenül) a csoportban feldolgozandó témák kibontásához és segítenek téged a saját önismeretedben.

Március 29-én este hét órakor találkozhatunk először az élő videó bejelentkezéssel. A folytatás ott kiderül. 🙂
https://www.facebook.com/groups/tudathang/

Létrehoztam egy Google űrlapot, amelyhez nem kérek személyes adatokat. Egyetlen témája a te kérdésed. Itt lehetőséged van úgy kérdezni, hogy senki ne tudja, ki a kérdező. A válaszokra a Tudathang: életre hangoló csoport élő bejelentkezéseiben kerülhet sor, illetve esetleg a későbbi írásaimban.

https://forms.gle/7fr1iGSMKfhB61J67


Ha még nem vagy a csoport tagja, de érdekel a téma, csatlakozz bátran!
https://www.facebook.com/groups/tudathang/

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.