Lótusznapok 2020

Augusztus 1-2, szombat-vasárnap megtalálsz a Szegedi Tudományegyetem Fűvészkertjében, a 13. Lótusznapokon, ahogy minden évben ilyenkor. 🙂 Most kedvezményt ér ez a két nap neked!

Más években a teremben is voltak előadásaim, de ez idén nem lehetséges a korlátozó intézkedések miatt, így a szabadban tudunk kapcsolódni. A velem tölthető közös programot alább olvashatod és a fesztivál honlapján.

Erre a két napra a következő lehetőséget is nyújtom neked: amennyiben augusztus 1-2-án, tehát hétvégén a kertben személyesen vagy online levélben, üzenetben jelentkezel bármilyen Tudathang programra (a honlapon tájékozódj a részletekről: www.tudathang.hu), legyen az konzultáció, asztrológia oktatás, thai masszázs tanfolyam (ruhás vagy olajos vagy talp), vagy akár egyéni foglalkozás, 10% kedvezményt kapsz, ha augusztus 10-ig ki is fizeted és legkésőbb szeptember 30-ig felhasználod e megváltott szolgáltatást.

Program, két napig a kertben: mivel idén nem lehetséges a teremben előadásokat tartani, ezért arra hívlak, hogy beszélgessünk a kertben! Mindkét napon megtalálsz a kijelölt helyen, ahol az alábbi témákban és időpontokban indítok beszélgetést az érdeklődőkkel:

Szombaton 10.30 órától:

Tényleg ki lehet olvasni a csillagokból azt, ami a Földön zajlik? Hogyan segít ez bennünket ebben a nehéz évben?

Szombaton 15.30 órától:

Kérdés-válasz. A nap során leadhatod a leírt kérdéseidet, ezeket nézzük át a délutáni beszélgetés során.

Vasárnap 10.30 órától:

Vajon az életünk melyik területén és miért pont ott érezteti leginkább a hatását az évnek ez a nehéz energetikája?

Vasárnap 15.30 órától:

Kérdés-válasz. A nap során leadhatod a leírt kérdéseidet, ezeket nézzük át a délutáni beszélgetés során.

Elérhetőségek: www.tudathang.hu, +3630150369, tudathang@gmail.com
Nézd meg a FB oldalt: https://www.facebook.com/tudathang

A FB csoportban videókban beszélek égi energiákról, bennünk zajló folyamatokról, segítő módszerekről: https://www.facebook.com/groups/tudathang/

Rövid bemutatkozás:
Mióta az eszemet tudom, mindig az érdekelt, ami túl van a láthatón, ami a felszín mögötti lényeg, a struktúra, a törvény, a rendezőelv. Diákként a jeltudomány bűvölt el, később pedig megtaláltam az asztrológia és más, a tudat működésére mutató ismeretek és módszerek világában azokat az eszközöket, lehetőségeket és válaszokat, amelyek rámutatnak a látható mögött megbúvó lényegre – amelynek ismerete jobbá teszi az életünket. Személyes konzultációkon és az asztrológia tanfolyamokon ezt a tudást használom és adom tovább, hogy segítségére legyek annak, aki hozzám fordul. Ezen kívül a thai masszázsokkal foglalkozom, hiszen ezek fókuszában a testben működő energiák állnak, és oktatóként egyéni képzéseken adom át a thai tradicionális, a talp és az aromaolajos masszázsfolyamatokat. Erről és további tevékenységeimről bővebb információ a honlapon olvasható: www.tudathang.hu.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.