Mit NEM mutat meg a születési képlet?

Igazából minden benne van a születési képletben, feltéve, hogy tudjuk, hogy kinek-minek a képlete. 🙂 És igen, itt a magyarázat arra is, hogy miért csak és kizárólag szóbeli konzultációt vállalok, személyes, egyidejű jelenléttel, és miért nem lehet nálam „írásos horoszkópot rendelni” (brrr, még a kifejezéstől is hidegrázást kapok).

Születési képletEgy horoszkóp egy időpillanat. Ha nem tudjuk, nem is derül ki belőle, hogy ehhez a pillanatfelvételhez ki vagy mi tartozik. Tudnunk kell, hogy ki az, aki azonos ezzel az időminőséggel. Tudnunk kell, hogy benne a lélek női vagy férfi testben érkezett-e a földi játszótérre.

Az élet kezdetén adott anyagi feltételek, szegénység és gazdagság, nem látszik a horoszkópban. Az látszik, hogy a szülött milyen megélésre hajlamosabb: gazdagnak érzi magát, vagy inkább szegénynek. Dúskálhat a pénzben anya és apa, és közben mondjuk nemtörődöm vagy épp smucig a gyerekkel, aki így szegény lesz. Vagy megeshet, hogy nagyon szerény körülmények közé pottyan a kisbaba, de a szülők szeretete és egymás iránti odaadása folytán mindannyian gazdagságot élnek meg. Sok minden kiolvasható abból, hogy milyen az illető viszonya a pénzhez, a vagyonhoz, könnyebben jön-e az vagy nehezebben, hajlamos-e elveszíteni vagy inkább gyűjtöget, munkával szerzi-e, vagy inkább az eszével, esetleg szerencsével, stb. A kérdések száma végtelen, amire érvényes választ találunk, de az nem látszik, hogy a kérdező mibe született bele.

Hogy mit tekintünk soknak vagy kevésnek anyagi értelemben, az végső soron nem a kézzel fogható mennyiségeken múlik, hanem a tudati hozzáálláson, amelynek fejlettsége szintén nem látható a születési képletben. Vannak kisbabák, akiknek szemébe nézve azt érezzük, öreg lelket látunk – és vannak, akiknek a szemében nem ezt látjuk. Vannak emberek, akik egész életükben másokra mutogatnak és hibást keresnek, meg akarják változtatni a másikat, és vannak akik tanulási folyamatnak tekintik az életet, és tudják, hogy csakis önmagunkat tehetik jobbá. A horoszkóp nem ad választ arra, hogy ki milyen tudatossági szinten él, és hogy mennyire fejlődik ebben vagy éppen nem fejlődik semmit.

A horoszkópból a lehetséges megélési szintek mindegyike kiolvasható, de hogy ki melyiket éli, az csak beszélgetéssel pontosítható. A következő részben megnézzük alaposabban ezt a témát, mielőtt belépnénk a szimbólumok lenyűgöző világába.

Tarts velem, kerülj közelebb ÉNMAGodhoz, hogy
az lehess, aki lehetnél, azt élhesd, amit élhetnél,
azzá válhass, aki már most is, mélyen ott legbelül vagy.

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.