Éljenek a Szűz jegyében születettek!

Még egészen fiatal koromban, amikor még nem volt alkalmam rendesen kitanulni az asztrológiát, csak érdekelt, de könyvek sem nagyon voltak hozzá… Akkortájt úgy gondoltam egy időben, hogy a Halak jegyében álló születési napommal egészen biztosan nagyon jól kijönnék a Szűz jegyében álló születési nappal rendelkező emberekkel. És felfigyeltem arra, hogy nincs is a környezetemben ilyen ismerős.

Asztrokotta SzűzMost már 11 éve vagyok diplomás asztrológus és persze a kép annál árnyaltabb, mint egykor, kamaszként gondoltam. Ezzel együtt boldogan látom, hogy milyen sok jó ismerős és barát van körülöttem Szűz jegyű születési nappal.  
Ezért most egy virtuális közös térben nagy szeretettel köszöntöm minden kedves barátomat és ismerősömet, aki augusztus 23 és szeptember 22 között született: egészségben, örömben és bőségben töltött, jelentőségteljes életet kívánok!

És hogy mennyire tökéletes az élet: egyetlen gyermekem születési napja a Szűz jegyében áll. Így kamaszkori elképzelésemet nap mint nap megízlelhetem, és hálatelten örömködhetek. Mert az élet megadja, azt, amiről belső bizonyosságunk, hogy az van.  

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.